Eftertankens kranka blekhet

Mötet med min nygamla läkare i tisdags ställde till det i skallen. Jag har funderat och grubblat i två dagar nu.
Det som främst upptar mina tankar är

  • att smärt- och stresscenter var en sån holistisk trygghet. Vem jag än träffade var de pålästa om HELA mig och HELA min problematik.
  • GAD. Det var ingen som sa detta till mig rakt ut. Mer underförstått och nu står det i min journal. Och jag förstår det, jag vet att jag är mer än ”lite orolig”. Men, hur går jag vidare med detta?
  • att jag känner mig som en belastning. Min nygamla läkare sa att jag måste börja jobba. Hon frågade flera gånger om jag inte ändå kan försöka jobba på förskola/skola. Att jag gått hemma för länge… Jag vill jobba men i väldigt liten utsträckning. Jag upplever det som om jag är utlämnad till andras bedömning; läkare, F-kassa, arbetsförmedling.
  • hur tusan ska mitt liv se ut. Vad har jag presterat? Vem är jag? Just nu en arbetslös blodsugare känns det som.
Nej, idag är ingen bra dag och jag vet inte hur jag ska komma ifrån mitt egna ältande.
Annonser

En reaktion på ”Eftertankens kranka blekhet

  1. Vet du, jag är helt säker på att du kommer att greja att börja jobba! Tänk på allt du har lärt dig om dig själv under det här året och använd det så kommer det att gå galant, oavsett vilken bransch du tänker arbeta i. Jag tror att det som är viktigast för dig nu är att du sätter dig själv i första rummet och att du sätter gränser för att må bra. Och du är ingen blodsugare, du har ju jobbat i hela ditt vuxna liv och tjänat ihop till varenda öre du ”kostat” samhället, så det så. Hoppas du får napp på nåt roligt, trivsamt jobb min vän. Se framåt och hitta på roligheter så du inte får så mycket tid att grubbla. Skickar en stor, varm kram💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s