Hurra hurra!

Igår fyllde jag år. 40. 

Vid senaste nyårsafton var känslan och budskapet ”Nu är det min tur att må bra, nu blir det mitt år”. Sällan har jag haft mer fel. Det här året funkar inte alls. 

Och igår fyllde jag år. Att fylla år är aldrig roligt, jag avskyr att bli äldre. Det känns som om jag aldrig fått leva mitt liv som jag önskat utan åren bara rinner iväg och jag får ägna mig åt att parera det som uppstår.

Dagen började bra; Sambon uppvaktade mig med blommor, paket och choklad på sängen. Sedan följde telefonsamtal, sms och facebookhälsningar hela dagen från vänner och bekanta. Min bror skickade blommor och min Sambos föräldrar skickade paket, kort och sms.

Men vissa hör inte av sig. Några som jag trodde stod närmare mig än ”bekanta”. Samma personer som tackat ja till att komma på den fest jag bjudit in till på lördag. Jag förstår att man kan ha mycket att göra, att man glömmer. Fast sms är väl ingen större utmaning…? Eller? Är jag för krävande?

Några som också gör mig besviken om igen är mina egna föräldrar. Mamma ringde på fm men sa då ”ja jag kan ju inte gratta dig för du är ju inte född än”. Sen påminde hon mig att inte glömma mitt brorsbarns födelsedag…. Och det var allt. Inget kort. Inget paket. 

Jag fyllde 40 och jag grät mig till sömns. Givetvis tyst så att inte Sambon ska höra. Så ledsen för de  jag saknar i mitt liv. Men också väldigt rörd över de som verkligen finns där för mig. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s