Dagsaktuell status

– Väldigt, väldigt trött efter en långhelg på annan ort. Flera fester, många nya trevliga personer att förhålla mig till. Det har varit roligt, jag har skrattat men igår gick det inte längre. Satt som en domnad zombie hemma hos min sambos föräldrar, kände mig otrevlig men jag orkade inte mer. Jag skäms när det blir på det sättet men hur förklara att jag bara vill vara ifred och inte behöva förhålla mig till någon annan under en period.
Det var så skönt att komma hem igår. Jag gick och lade mig på sängen, lyssnade på en podd och bara ”komade”. Inatt sov jag 10 timmar men behöver sova mer. Framför allt behöver jag bara få vara hemma. Med min sambo – han är ovärderlig.

+ väldigt, väldigt rörd över ett mail jag fick från Lärarförbundet. När hela min arbetssituation kapsejsade totalt (från att ha varit dålig och påfrestande i många år) fanns de där. Jag skickade ett mail/nödrop, samma dag ringde de upp. Och så har det fortsatt; de har ringt, stämt av, hjälpt mig, skickat mail, bokat in mig på möten. De har varit ett enormt stöd i en situation som varit allt annat än normal.
Och de fortsätter höra av sig ”Hur mår du?”, ”hur klarar du dig?” och så vidare. Jag önskar alla ett lika gott bemötande och jag rekommenderar alla – var fackansluten!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s